OPENINGSTIJDEN

Maandag

09.30-21.00 uur

 Dinsdag

09.30-21.00 uur

Woensdag

09.30-17.00 uur

Donderdag

09.30-21.00 uur

Vrijdag 

09.30-12.30 uur

Zaterdag en zondag gesloten

Vanwege zomervakantie is de praktijk van 29 juli t/m 18 augustus gesloten

Van 2 t/m 6 september is de praktijk gesloten vanwege massagereis Andalusië

 

CADEAUBON

Op zoek naar een origineel cadeau? Zitten mensen die je lief hebt er ook wel eens doorheen, hebben ze klachten, slapen ze slecht of voelen ze zichzelf onrustig. Jij kan een handje helpen, verras iemand met een cadeaubon, want iedereen heeft zo af en toe behoefte aan ontspanning!
Geef ontspanning cadeau, verras iemand met een cadeaubon!

geef een behandeling cadeau

Je kan een van mijn behandelingen cadeau doen en betaalt gewoon het tarief voor de gekozen behandeling. Vervolgens krijg je een cadeaubon met vermelding van de behandeling waar de ontvanger recht op heeft. Deze persoon hoeft enkel nog een afspraak te maken en kan vervolgens genieten van jouw geschenk.

of geef een bedrag

Een andere mogelijkheid is dat je een bedrag naar keuze cadeau geeft. Je betaalt het gewenste bedrag dat ik vervolgens op de bon vermeld. De ontvanger maakt een afspraak en kiest zelf welke behandeling hij of zij wil.

Indien de gewenste behandeling duurder is dan het bedrag op de cadeaubon, dan kan de persoon het verschil zelf bij betalen en genieten van de behandeling naar keuze.

Wanneer de gekozen behandeling goedkoper is dan het bedrag op de cadeaubon, dan krijgt de persoon een tegoedbon met het verschil.  Dit verreken ik tijdens een volgende sessie. Een cadeaubon kan niet terug ingeruild worden voor geld.