€50,- voor 60 minuten

€65,- voor 90 minuten combi met VoetreflexPlus massage 

JAPANSE GEZICHTSMASSAGE

De Japanse gezichtsmassage is een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage. Naast de ontspannende werking van deze massage wordt de doorstroming van de levensenergie (Qi) bevordert doordat we werken op de meridianen. Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering. De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger en zachter. Naast het gezicht worden ook nek en schouders gemasseerd.

Opbouw van de massage

> nekmassage

> gezichtsmassage

> energetische drukpuntmassage

> lymfedrainage

> hoofdmassage

De Japanse gezichtsmassage start met ontspannende nek- en schoudermassage met als doel spanning in de nek en schouder te verminderen en de bloeddoorstroming te stimuleren. Hierna volgt de massage van het gezicht waarmee je de conditie van de gezichtshuid kunt verbeteren , een soort van natuurlijke facelift. Hierna volgt de energetische drukpuntmassage waarmee je op het hele lichaam werkt. Deze energetische massage is tevens heel ontspannend. Na de drukpuntmassage volgt de lymfedrainage van gezicht en nek, hiermee stimuleer je de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Vervolgens sluit ik af met een massage van de hoofdhuid die zowel ontspannend werkt en de gezondheid van de hoofdhuid bevordert.

De spieren in het gezicht hechten zich direct aan de huid waardoor ze een directe invloed hebben op het uiterlijk. De gemoedstoestand van iemand is al snel af te lezen aan de uitdrukking op het gezicht. Door een gezichtsmassage kun je de spanning verminderen waardoor er een zachtere uitdrukking kan ontstaan. Een massage van de gezichtshuid bevordert de bloedcirculatie en aanmaak van collageen waardoor de huid verbetert.

Contra indicaties

Een contra indicatie is een gegeven dat er toe kan leiden dat degene die behandeld wordt zich minder goed gaat voelen door de behandeling. De belangrijkste contra indicaties zijn;

-infecties en virusbesmetting (koorts en griep)

- mensen die onder psychiatrische behandeling zijn of met een eerdere psychose

- bij een nekhernia

- bij zwangerschap

- acne

-ontstekingen in het gelaat (bijv. een koortslip)

Indicaties

- slappe en/of doffe huid

- rimpels

- stress

- spanningshoofdpijn

- vermoeidheid

- spijsverteringsproblemen

- slaapproblemen

NOTE!

Tijdens de Japanse gezichtsmassage wordt gebruik gemaakt van etherische massage olie dus hou er rekening mee dat hoofdhuid en haren wat vettig kunnen zijn na afloop. Advies is om zonder make-up te komen of deze voor de afspraak te verwijderen.