€50,- voor 60 minuten

 CHI-WIT MASSAGE

De Chi-Wit levens – boom; spreek uit als ‘sjiewiet’ massage is een ontspanningsmassage. Deze massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India en kan stevig gegeven worden. De natuurlijke lichaamsenergie gaat vrijer stromen. Ook op de mentale conditie heeft de massage een positief effect.

Het uitgangspunt van deze bijzondere massage is je wervelkolom zien als je levensboom. Steeds vaker komen we mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen, harmoniserend. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelf genezend vermogen in beweging blijft.

Wat wordt er behandeld?

Bij de Chi-Wit massage wordt de rug en de achterkant van de benen gemasseerd en kort de voeten. Er wordt afgesloten met het drinken van een glas water of Alka thee.

Waarom een Chi-Wit massage?

Verzachting en vermindering van lichamelijke klachten

Om weer in balans te komen/blijven

Om te ontspannen, gewoon omdat je het verdient