HUISREGELS

Voor je afspraak of behandeling vraag ik je om op tijd aanwezig te zijn, te laat komen gaat ten koste van de totale behandelingstijd. 

VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK OF VOOR VRAGEN

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 06-51 14 29 68. Tijdens de behandelingen staat mijn telefoon op stil. Bij geen gehoor, spreek gerust de voicemail in. Zodra ik in de gelegenheid ben, bel ik je terug. Mijn telefoon staat op 'stil' omdat ik graag iedere cliënt alle aandacht en rust wil geven die hij/zij verdient. Je kunt natuurlijk ook een WhatsApp sturen. Ik reageer zo snel mogelijk op je bericht.

TIJDENS DE BEHANDELING

dient je mobiele telefoon/smartwatch op stil te staan of uitgeschakeld te zijn zodat je optimaal tot rust kunt komen en ontspannen.

ANNULERING OF NO SHOW

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij het afzeggen binnen 24 uur of 'no show' worden de kosten van de behandeling volledig in rekening gebracht. 

BETALING

 Betaling dient meteen na de behandeling, contant of via betaalverzoek te gebeuren. Er is geen PIN automaat aanwezig. Bij contante betaling graag gepast contant betalen