KWALITEIT VOOROP

 Ik vind het belangrijk en ook erg leuk om me te blijven ontwikkelen en volg daarom ook met regelmaat diverse workshops en cursussen om mijn kennis te vergroten en extra behandelingen aan te kunnen bieden.  

Ik sta voor kwaliteit en ben daarom aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT collectief. CAT collectief heeft als grootste beroepsorganisatie in het alternatieve veld een verantwoordelijkheid in het borgen van kwaliteit en in het structuren van de alternatieve sector. CAT collectief staat als kwaliteitsbewaker in voor de professionaliteit van de alternatieve beroepsbeoefenaren en draagt er zorg voor dat de beroepsmatige kennis van deze solistische hbo-zorgprofessionals up to date blijft.

CAT-therapeuten zijn geregistreerd bij het Collectief Alternatieve Therapeuten. De behandelingen van deze CAT-therapeuten komen NIET voor gedeeltelijke vergoeding van zorgverzekeraars in aanmerking.

Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie de website gatgeschillen.nl