Ontspanningsmassage

€50,-  voor 60 minuten

 VoetreflexPlus heeft als groot voordeel dat het altijd ontspannend werkt. Omdat 80% van de hedendaagse klachten gerelateerd is aan stress, is voetreflex massage een massagevorm die bij uitstek geschikt is voor heel veel mensen. Alleen al het ontvangen van een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat mensen stukken beter in hun vel gaan zitten. De ontspanningsmassage richt zich op het ontspannen van de spieren, het bevorderen van de doorbloeding en het verbeteren van de stofwisseling. Indien afvalstoffen langer in de spieren blijven, vormen ze een blokkade, die we herkennen als pijn en/of vermoeidheid.

Mensen voelen vaak pas hoe gestrest ze zijn nadat ze zich wat ontspannen. Het kan zijn dat je je moe voelt na een voetreflex massage. Je wordt je ervan bewust hoeveel vermoeidheid er in je lichaam zit. Maar na verloop van tijd verdwijnt de vermoeidheid en ga je je energieker en vitaler voelen.

Ik maak gebruik van Volatile massageoliën. Middels rustgevende muziek voel je je tijdens de massage aangenaam ontspannen. Als je een afspraak maakt voor een ontspannende voetreflex massage is het niet nodig om een uitgebreid anamnese-formulier in te vullen, voor aanvang van de massage vraag ik je wel kort naar jouw gezondheid en eventuele contra-indicaties.

Als je regelmatig een VoetreflexPlus massage boekt, ontstaat er een betere balans tussen lichaam en geest en gaat je energie weer stromen. Daardoor kan er heling en innerlijke rust ontstaan. Het voelt dan telkens als thuiskomen bij jezelf.

Wil je meer weten en of een afspraak maken voel je welkom en neem gerust contact met mij op.